Göteborgskockarna nu på Torsdag från 19:00

Nu på torsdagen den 26/6 kommer ett glatt gäng göteborgskockar upp till Resö med den
härliga trubaduren Niss. Ett unikt tillfälle att få smaka på en upplevelsemeny 450:- som ni sent kommer att glömma! När det är många kockar som ska bestämma kan det sluta med en 3 rätter eller kanske en 5 rätters, kom hit & dela Dan med oss!  Vad är det man säger? Ju fler kockar dess bättre soppa!  Alla är hjärtligt välkommna att komma hit till Lexö På Resö, ingen bords bokning behövs, bara ett glatt humör! 

Är du nyfiken och vill veta mer? Ring - 0525 250 00!

 Göteborgskockarna: Zazzi, Lexö, Sande, Nordström, Sporrong, Lyxell, Netz, Pelle, Nyberg & Andersson

Göteborgskockarna: Zazzi, Lexö, Sande, Nordström, Sporrong, Lyxell, Netz, Pelle, Nyberg & Andersson

Fredrik LexöComment